Szolgáltatások

Az alábbi táblázatban látható a jelenleg meglévő internetes csomagjaink műszaki paraméterei és az ügyfeleinket érintő havi és egyszeri bekötési költségek. A sebességet az alkalmazott technológia szabja meg. Szerződés megkötése során nem kötelezzük Önt hűségnyilatkozat megkötésére. Próbálja ki internet szolgáltatásunkat és döntse el Ön, meddig kíván előfizetőnk maradni !

Az egyek helyszíneken elérhető sebességeket és árakat az alkalmazott technológia szabja meg.

Megnevezés
Maximális letöltési sebesség
Maximális feltöltési sebesség

Garantált letöltési sebesség

Garantált feltöltési sebesség 

Egyszeri bruttó bekötési díj
Bruttó havi díj
  E1  (Egyéni    10M)
10M
  1M    5M    0,5M
10000 Ft
3200 Ft
  E2 (Panelnet 10M)
10M
  1M    5M    0,5M
-
2200 Ft
  E3 (Panelnet 20M)
20M 10M    10M   5M
 -
2200 Ft

 

 

Amennyiben  a bekötés az aktuális hónap 6. napja után történik, csak a következő hónaptól számlázzuk a szolgáltatás díját.

A táblázatban megjelölt sebességek a hálózaton elérhető  értékeket jelölnek a BIX-ig.  

Ha Önnek nem mondanak sokat a táblázatba leírt műszaki adatok, illetve nem tudja hogy az Ön lakóhelyén melyik csomagra van lehetőség, akkor kérje bátran szakembereink segítségét:

Válóczi György             Molnár Csaba   
30/55-333-42                30/466-3349

 

Kapcsolat kiépítés:

Az ügyfeleink végpontján telepített eszköz segítségével mikrohullámú rádiós  kapcsolatot létesítünk  a legközelebbi bázisállomásig. A kapcsolat biztonságos működéséhez a bázisállomásra szabad optikai rálátás szükséges. Az antennát a tetőn levő oszlopon, vagy az épület más külső pontján általunk felszerelt konzolon helyezzük el. Az antennától a vezeték nélküli  routerig koaxiális kábeles, onnét a számítógépig UTP kábeles csatlakozást építünk ki.
  Az ügyfél azonosítása a telepített eszköz fizikai címével történik,  az Internetre való felcsatlakozás a számítógép bekapcsolásakor létrejön, nem szükséges külön bejelentkezés.

Biztonság:

A telepítés során, illetve az eszközök újraindításakor a vezeték nélküli berendezések és a számítógépek hálózati címet kapnak, mely a rendszeren belül egyedileg azonosítja a felhasználót. Alapbeállításoknál az Ön számítógépét az Internet felől nem látják, nem tudják elérni és feltörni.
 Ha Ön böngészés közben kártékony kóddal ellátott oldalakat látogat meg, az operációs rendszer ismert vagy még ismeretlen biztonsági hibáit kihasználva nem kívánt programok kerülhetnek az Ön gépére. Gyakori fertőzés forrás a játékprogramok feltörésének telepítése és népszerű üzenetváltó programok ( Skype, MSN ) használata közben  fertőzött file-ok letöltésének elfogadása is. E-mail-ben is kaphat kártékony programokat.
A fertőzés sokszor csak a gép drasztikus lelassulásában és a kéretlen reklámablakok felbukkanásában jelentkezik, de súlyosabb esetekben az Ön gépét távolról irányítva spam-ek küldésére vagy túlterheléses támadás indítására is használhatják
 Javasolt szoftveres vagy hardveres tűzfal használata, de a biztonságért a legtöbbet az operációs rendszer folyamatos frissítésével, vírus és spam blokkoló program használatával és különösen internetezés közben a  meggondolt használattal tehet !!!