Bemutatkozás:

Az Internet használata mára életünk szerves részévé vált az iskolában, a munkahelyen, és otthonunkban is a kikapcsolódás elengedhetetlen része. Társaságunk kiemelt szerepet vállalt a szélessávú Internet szolgáltatás kialakításában, hogy a gyors és stabil Internet mindenki számára elérhető legyen, azokon a helyeken is ahol a nagy szolgáltatók még nem építették ki rendszerüket.

Mikrohullámú távközlési rendszerünkön megvalósított Internet szolgáltatásunk előnye: olcsó, nagy sávszélességű, megbízható, állandó hozzáférésű szolgáltatást biztosítunk egyéb járulékos költségek nélkül.

Megtisztelő vállalkozásunk számára, hogy a térség több önkormányzata együttműködő partnerként támogatja munkánkat. Munkatársaink az informatikai szakma iránt elkötelezett szakemberek, akik a felmerülő műszaki problémák  esetén készek azonnal megkezdeni a hiba elhárítását, ezzel biztosítva az Önöknek nyújtott szolgáltatás folyamatos fenntartását.

Vállalkozásunk Salgótarján és környékén építette ki hálózatát és bázisállomásait. Szeretnénk folyamatosan növelni a terület lefedettségét, hogy minél több háztartásban igénybe tudják venni szolgáltatásainkat.

 

Cégnév: STARJÁN Távközlési és Informatikai Kft.
Székhely: 3141 Salgótarján, Rónai út 39.
Cégjegyzék szám: 12-09-004918
Adószám: 13701574-2-12
Bankszámla: 11741000-20165125
e-mail cím:

 

Szolgáltatási terület:

Salgótarján: Centrum, Beszterce lakótelep, Kemerovó lakótelep, Napsugár lakótelep,  Idegér, Forgács,  Somlyóbánya, Pintér telep, Zagyvaróna, Rónafalu
 
Mihálygerge, Karancskeszi, Karancslapujtő, Karancsberény, Karancsalja, Somoskőújfalu, Somoskő, Salgóbánya,  Mátraszele, Cered, Zabar, Szederkénypuszta, Kazár, Rákóczibánya,  Kisterenye, Nagybárkány, Lucfalva